Kursusvirksomhed
NukaMedia/Karen Littauer


Instruktør på et 2-ugers musik/teaterkursus "Dansk/grønlandsk kultursammenstød", i samarbejde med musikeren Ulf Fleischer på Sulisartut Højskoliat (Arbejderhøjskolen) i Qaqortoq, Grønland '90.


Instruktør på et 1-uges kursus i "Selvtillidsdrama", i samarbejde med Marius Olsen fra teatergruppen "Silamiut", for 9.klasse på Ask skole i Nuuk, Grønland '90.
Instruktør på et 2-ugers dramakursus afsluttende med en fantasiforestilling for indskolingslærerne samt 34 børn fra 1.klasserne på Qaqortup Atuagaateqarfia (Julianehåb skole), Qaqortoq, Grønland '90.
Instruktør på et 2-ugers " Dramakursus" på sommerhøjskolen for indsatte ved Anstalten Herstedvester med afsluttende forestilling '93.
Instruktør på et 1-års dramakursus samt div. forestillinger med Grønlændernes Hus´ dramahold '94.
Instruktør på et 4-dages dramakursus, i samarbejde med kunstneren Kunuk Platou, for 10-15 årige i Illorput (kulturhuset) i Nuusuuaq, Grønland, '94.
Instruktør på to 1-uges kurser i "Selvtillidsdrama" afsluttende med forestillinger for psykisk handicappede klienter og det socialpædagogiske personale fra Nuuk kommune '94.
Instruktør på et 2-ugers kursus "Drama som selvtillidsskabende undervisningsmiddel" for folkeskolelærere på årskursus på seminariet i Nuuk, Grønland, '95.
Instruktør på temaugen "Jorden Gaia" for hele Vridsløselille skole", '95.
Instruktør på et 4 dages kursus i "Selvtillid, mundtlig fremlæggelse og samarbejde" for EVU-3 studerende på Niuernermik Ilinniarfik (Handelsskolen), Nuuk, Grønland '95.
Instruktør på et 1-uges kursus "Service, selvtillid og samarbejde" for personalet på Tulles rockcafé, Nuuk, Grønland, '95.
Instruktør på to 1-uges kurser "Personligopdagelse med drama og leg som arbejdsmetoder" for kursister fra "Mødestedet" ved Kbh´s Tekniske skole '96.

Nuka Film
Landskronagade 45, 2100 København Ø.
Telefon og fax 39 18 17 22.
e-mail: info@nuka.dk

Teatererfaring